Logga in
Varukorgen är tom

Ambassadörer

Lars Frölander - simmare
“Jag äter sedan några år tillbaka samtliga FRIWAYs produkter och de gör det möjligt för mig att fortfarande kunna prestera tider i världsklass.”
   
Therese Alshammar - simmerska
(Åt samtliga FRIWAY produkter 2008-2011 då hon slog världsrekord, vann VM guld och blev den simmare som tagit flest internationella medaljer någonsin. Efter detta har hon fått ny agent och har slutat med våra produkter.)
Sara Nordenstam - Simmerska i Norska landslaget
“Inför OS i Peking fick jag hjälp av KILMANINSTITUTET och FRIWAYs livstillskott och sensationellt lyckades jag ta ett OS brons – underbart. Utan er hjälp hade jag inte haft den medaljen och nu vill jag ha fler…”
Rickard Karlberg - golfproffs
"Att vara golfproffs är att vara perfektionist och jag känner direkt när signaltrafiken i min kropp inte fungerar som den skall och det visar sig också i spelet. Numer går jag aldrig ut på en runda utan FRIWAYs livstillskott®. Med deras hjälp fungerar kroppen bättre och då kan jag fokusera på spelet. Följ mig gärna på www.rikardgolf.com.”
Martin Mutumba - fotbollsspelare
"Mina magproblem försvann med hjälp av FRIWAYs produkter.”
Matthias Johnsson - fotboll Djurgården
"Mina ständiga skadeproblem försvann när jag började med FRIWAYs produkter, nu håller kroppen och jag kan sluta spela när jag känner för det istället för att tvingas sluta på grund av skador.”
Filip Bergman - fotbollstränare
"För några år sedan skulle jag sluta spela fotboll för jag var alltid skadad men när jag började med FRIWAYs livstillskott® kom min kropp igång igen och gjorde att jag kunde träna hårdare än någonsin.”

Copyright © 2020 Friway.se