Logga in
Varukorgen är tom

pH Generator - flaska


139:-
pH generatorn höjer pH värdet på vattnet eller drycken du häller i flaskan vilket hjälper kroppen att balansera sitt pH värde.

Den är tillverkad av 100 % organiskt material baserat på majs med tillsatta mineraler. Flaskan håller för 2 års användning om man dricker 3 flaskor om dagen och en gång i veckan torkar ur flaskan och låter den vila och ladda upp sig själv i 24 timmar. Använder du flaskan till annat, som juicer eller proteindrinkar, håller den i 1 år. Flaskan skall inte utsättas för värme eller diskmedel. Över 55 grader försämras effekten och om flaskan upphettats till 85 grader blir den förstörd.

pH generatorn förbättrar även ORP värdet (oxidations reduktions potentialen) som gör att vattenmolekylernas kluster blir mindre och kroppen kan ta upp vattnet och det du blandat i vattnet eller har i flaskan effektivare.

pH generatorn är i asien klassad som Medically Approved på grund av de hälsoeffekter den gett användarna och i USA är den FDA godkänd.

Var uppmärksam på att flaskan kan läcka så den gör sig bäst på skrivbordet eller stående säkert i bilen. Vi har också sett att det är bäst att endast förvara vatten i flaskan.Copyright © 2020 Friway.se