Logga in
Varukorgen är tom

Certifiering

Det finns idag mängder av produkter och varor som produceras som inte är bra för människan och vi ville hitta ett sätt att vägleda slutkonsumenter så att de kunde vara säkra på att de köpte en produkt som var bra för dem.

Varor och produkter kan vara bra, neutrala och dåliga för ditt nervsystem, dina organ och dina celler och din kommunikation och energireserv. Och det vår certifiering garanterar är att produkterna som sämst är neutrala för människokroppen.

FOR HUMAN HEALTH certifieringen undersöker inte hela tillverkningsprocessen utan testar endast själva slutprodukten och ser hur människokroppen reagerar på denna. Och de produkter som bygger upp eller är neutrala för kroppen godkänns.

Det har visat sig att många varor och produkter som vi idag ser som självklara att äta och använda påverkar vårt nervsystem och våra inre organ negativt. Djur har ofta kvar känslan för vad som är bra och dåligt och de har t ex vägrat att äta GMO grödor trots att de varit hungriga medan många människor saknar denna finkänslighet vilket bör byggas upp igen. Och i väntan på detta kan du köpa FOR HUMAN HEALTH certifierade produkter.

Många gånger är det de små detaljerna som gör stora skillnader för nervsystemet. Om en produkt är dålig kan en enskild råvara, konsistensgivare eller kapsel bytas och produkten kan godkännas och ge en helt annan upplevelse av användaren.


Copyright © 2020 Friway.se