Logga in
Varukorgen är tom

Bli affiliate med Friway.se

Var med och revolutionera världens syn på hälsa och bygg samtidigt upp en passiv inkomst med vårt affiliate-program!

1. Hur fungerar Affiliate programmet? 
Du placerar en banner eller text länk på din hemsida till oss. När en besökare på din hemsida klickar sig vidare till vår butik och köper något erhåller du 12% av köpesumman.

Du kan också ge din personliga kod till någon som sen handlar och på så vis få din ersättning. Denna kund får även 10% på sin första order.

2. Är min hemsida behörig som affiliate?
De flesta hemsidor blir godkända som en samarbetspartner. Om innehållet bedöms som olämpligt har vi rätt att neka ett samarbete.

3. Hur mycket kostar det att bli en Affiliate?
Ingenting, det finns inga avgifter eller kostnader som tillkommer när du blir affiliate.

4. Hur spåras beställningar som kommer från just min hemsida? 
Länkar från våra affiliate hemsidor spåras genom din unika affiliate kod du förses med när du placerar länken på din site.

5. Kan jag lägga in min egen affiliatekod på mitt eget konto?
Nej, i och med att vi har ett generöst affiliateprogram som ger ersättning på alla köp i framtiden fast kunden inte kommer från er länk/kod har vi inte räknat med detta i våra kalkyler. Samma sak gäller om privatpersonen bakom ett bolag lägger in sin kod på sitt bolagskonto! Uppmärksammar vi detta kommer vi själva ta bort koden!  

Betalning och Provision

1. Hur beräknas min kommission? 
Kommissionen är baserad på priset på ordern. Du får 12% av varje order ex moms som kommer genom att någon handlat genom dig.

2. När får jag betalt? 
Vi kommer att betala er när er provision överstiger 500:-. Du får då ett mail om att fakturera oss alternativt ställer vi ut en rabattkod till dig.

3. Om min kund missat att registrera min affiliate kod vid köptillfället, kan ni eller jag registerera köpet på mig i efterhand?
Nej, därför är det viktigt att du är noggrann med att ge exakt stavning på din affiliatekod till klienten. För att yttterligare hjälpa dig med att bygga en kundstock har vi gjort så att din affiliatekod även fungerar som en rabattkod första gången klienten handlar. På så vis finns det ett intresse för er båda att fylla i koden samt att se till att ha korrekt stavning! Det är även möjligt att maila ut din länk som gör att din affiliatekod fylls i automatiskt eller lägga samma länk från din hemsida.

4. Finns det något annat jag måste tänka på?
Ja, för att vi ska kunna betala ut din kommission första gången behöver vi en kopia av er F - Skattsedel.

5. Vad sker om en kund returnerar en produkt? 
Om en produkt returneras utgår ingen provision.

 

Tillsammans ska vi revolutionera världens syn på hälsa!

Intresserad av att vara med i vårt program?
Börja med att logga in. Har du inget konto hos oss ännu kan du Skapa konto här.


Copyright © 2020 Friway.se