Logga in
Varukorgen är tom

WELL (Mineralsalt)


219:-Aktuella recensioner: 3


WELL är ett fullvärdigt och oprocessat mineralsalt som är fritt från tillsatser och upplöst i joniserat vatten. WELL kan sprayas på maten, blandas i sportdryck alternativt hällas i maten vid tillagning. Salt ger kroppen energi och är livsviktig för vätske- och pH balansen.

Kroppen behöver mineraler och salter för att kunna fungera och lika gärna som djur kan gå långa vägar för att slicka på en saltsten kan du vara i behov av salt och mineraler. Många salter är dock skadliga det är därför viktigt att välja ett hälsosamt salt som är naturligt och fritt från tillsatser som klumpförebyggande medel och konsistensgivare. Det är också viktigt att saltet är helt vattenlösligt.

I våra studier upptäckte vi att vi fick bäst effekt när saltet var löst i joniserat vatten. WELL saltet innehåller i huvudsak natriumklorid men även kalcium, magnesium, svavel och andra spårämnen och mineraler som är livsviktiga för kroppen. Saltet kommer från gamla havsgrottor som aldrig kommit i kontakt med dagens miljögifter.

När din kropp har tillgång till de salter och mineraler du behöver ökar din energinivå och du återhämtar dig snabbare.

WELL innehåller 225ml (ca 700 tryck). Doseringen är individuell. 3 sprayningar per dag med 5 tryck per gång passar många.Copyright © 2019 Friway.se