Logga in
Varukorgen är tom

Om Friway

FRIWAY AB grundades 2006. Namnet togs för att FRIWAYs produkter är fria från onaturliga tillsatser och råvaror som kan störa något av kroppens organ och de ger en fri väg genom kroppen. Vi valde att kombinera svenska och engelska eftersom vi börjar med att lansera produkterna i Sverige och därefter utöka med fler länder. FRIWAY kan också översättas till motorväg, vilket är passande eftersom produkterna antagligen ger dig en snabb förändring till det bättre.

Vision

FRIWAYs vision är att revolutionera världens syn på hälsa.

Mål

FRIWAYs mål är att vara den självklara källan till sann hälsa i världen.

Produktidé

Vid framtagning av FRIWAYs livstillskott®, fokuserar vi på att stärka kroppen och få den att kommunicera och arbeta på bästa möjliga sätt. Vi söker inte efter fel eller brister, utan utgår från att kroppen kan när den får de rätta resurserna. Detta gör att även de som sagt att de aldrig skall äta kosttillskott ändrar sig – och börjar äta våra livstillskott® när de provar och känner hur energinivån ökar.

Alla våra råvaror, kapslar och bindemedel testas noga av laboratorier och oss själva innan de sätts i produktion och vi använder vegetabiliska produkter som i huvudsak är ekologiska. Samtliga produkter är fria från alla vanliga allergener som vete, mjölk, soja, majs, citronsyra, jäst, nötter, laktos, gluten och artificiella tillsatser som färgämnen, konsistensgivare, smakförstärkare, stearater, konserveringsmedel, sötningsmedel samt GMO.

För att kunna säkerställa att våra produkter är fria från dopingklassade preparat och är rena från allt förutom det vi vill ha i dem har vi valt att tillverka våra produkter i GMP-certifierade fabriker. GMP står för ”Good Manufacturing Practice”, god tillverkningssed som beskriver hur tillverkning, anläggningar och kringsystem skall byggas för att säkerställa tillverkningen av läkemedel och naturläkemedel.

När vi började utveckla våra livstillskott® testade vi mängder av råvaror och såg att naturliga ämnen togs upp och användes bättre än maskinellt framställda medel. Vi uppmätte också stora skillnader på ekologiska produkter än andra. Dessutom märkte vi att tillverkningsprocessen var viktig. Många ämnen som används vid traditionell kapsel och tablett tillverkning påverkar kroppens organ negativt vilket vi ville undvika och efter mycket letande hittade vi råvaror som höll den kvalitet vi önskade.

Många tror att det räcker att äta bra men näringsinnehållet i dagens mat och i de råvaror som finns i butikerna har minskat enligt många tester som gjorts (t ex Professor David Thompson). Dessutom har miljöbelastningen ökat med mer strålning och onaturliga kemikalier vilket gör det livsviktigt för dig att kompensera för den vardag du lever i om du vill undvika ohälsa. Ett enkelt sätt att hjälpa kroppen är att äta tillskott men då är det viktigt att du äter något som passar dig. Många tillskott innehåller höga doser av något ämne som kan vara bra en kort stund men därefter rubba kroppens balans andra kan vara sammansatta av råvaror som inte passar ihop alternativt innehåller konsistensgivare eller andra kemikalier som stör din kropp. Tyvärr håller de flesta kosttillskott inte vad de lovar vilket forskningen gång på gång påvisar även om placebo effekten kan göra att de fungerar på dig.

När vi började utveckla våra produkter såg vi till en början, att det var mycket individuellt vilket kosttillskott som passade olika personer. Vi visste inte alls hur våra produkter skulle utformas men vi trodde, att vi kanske skulle behöva olika produkter för män och kvinnor, för olika åldrar, för olika blodgrupper eller att vi skulle behöva dela upp det på något annat sätt och kanske till och med göra individuella tillskott för de som verkligen behövde det allra bästa men efter ett tag insåg vi att det finns en kärna av råvaror som passar alla och att det gav bäst effekt när vi utformade produkterna utifrån dessa råvaror oavsett kön, ålder, blodgrupp, ursprung och genetiska förutsättningar.

BE YOUR BEST!


Copyright © 2020 Friway.se