Log in
Cart is empty

Resellers & Affiliates

Vill du vara med och revolutionera världens syn på hälsa?

Vill du vara en del av FRIWAY och sprida hälsa och välmående?

Som bloggare, föreläsare, inspiratör, terapeut, hälsohandlare eller allmäntintresserad av att sprida hälsa och en sund livsstil - är du välkommen att bli ambassadör och förmedla våra produkter och vara med och revolutionera världens syn på hälsa! Du kan köpa hem för försäljning eller rekommendera dina kunder att handla från vår hemsida utan att själv behöva packa varor eller lägga ut några pengar. Välj det som passar dig bäst.
 

Återförsäljare - Jag vill vara engagerad och på så vis få större belöning!

Som återförsäljare köper du in dina varar till en rabatterad Återförsäljarprislista. Ju större dina beställningar är, ju större blir dinrabatt! För att få bli återförsäljare behöver du investera i ett Återförsäljarpaket. Du måste också kunna visa upp en F-skattsedel innan vi gör första utbetalningen. Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi med mer information och villkor för ÅF-programmet!
 
Ansök om att bli återförsäljare

 
Affiliateprogram - Jag vill rekommendera FRIWAY aktivt utan att behöva lägga ut några pengar!

Affiliate: Här får du en egen kod som dina vänner, bekanta och kunder registrerar på www.friway.se i samband med att de investerar i några av våra livstillskott. Koden är nu registrerad på din kund/vän vilket innebär att du får en provision på alla köp de gör i framtiden, utan att behöva komma ihåg att fylla i din kod. Provisionen vi erbjuder är 12% på köpsumman. Din kund får dessutom 10% rabatt första gången de fyller i din kod (detta utöver den eventuella mängdrabatt shopen erbjuder).
Du måste också kunna visa upp en F-skattsedel innan vi gör första utbetalningen.
Har du en hemsida får du dessutom en länk och eller en banner som går till www.friway.se. När dina kontakter genomför ett köp på vår sida via den länken/bannern utgår samma provision samt kundrabatt som ovan.
 
Det lägsta saldot som krävs för utbetalning är 500 sek.
Betalningar utfärdas den 1 i varje månad (är den 1a en helgdag sker utbetalning nästkommande vardag).
 

Har du inget affiliatekonto än? Läs mer och bli en affiliate här!


Copyright © 2020 Friway.se